ביטוח במסגרת חילופי סטודנטים

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

31/07/2012 | 19:19 | מאת: נועם

האוניברסיטה מספקת ביטוח בריאות מצידה, וזה עבור מרפאה שנמצאת בקמפוס מה שהופך את זה לנוח יותר. לגבי שאר הדברים שצריך לבטח, מטען , טיסות, האם יש חברה מבטחת רק את הדברים האלה?

ערב טוב נועם, במענה ישיר לשאלתך - התשובה היא לא מכיוון שאין תכנית ביטוח כזו בנמצא. הוראות המפקח על הביטוח קובעות כי פוליסה לביטוח נסיעות לחו"ל יכולה להיות מצומצמת או מורחבת אולם בכל מקרה תכלול כיסויים רפואיים. בלי קשר- אם אתה מתכנן לשהות שהות ארוכה בחו"ל כסטודנט (ולפי תיאור הכיסוי של מרפאת קמפוס אני מניח שאתה מתוכנן לארה"ב), אולי עליך בכלל לבחון ביטוח רילוקישיין מותאם לסטודנטים. בהצלחה

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל