ביטוח נסיעות לחו"ל כשאתה כבר נמצא בחו"ל

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

16/07/2012 | 16:59 | מאת: ארנון

שלום, אני נסעתי לאירופה מבלי לעשות ביטוח רפואי לפני שיצאתי מהארץ מפני ששכחתי מכל העניין. כרגע אני באירופה ואני מנסה להבין האם אני יכול להתחיל ביטוח רפואי. אני לא מבין מה השוני עכשיו... הרי אני יכול להתקשר לביטוח ולעשות ביטוח לחול ולהגיד להם בטלפון שאני נוסע מחר... בהנחה שאני לא משתמש בביטוח היום, ושאני אתחיל להשתמש בו אם אצטרך רק מהיום שאחרי מחר, האם יש בעיה עקרונית לעשות זאת?

שלום ארנון. אני מקווה שתגובתי עדיין רלוונטית שכן רק החל מהיום אני זמין למענה בפורום זה. לעניינך - לא אכנס לשיקולים החיתומיים המתייחסים למצב בו אדם כבר נמצא בחו"ל ובטח שלא אמליץ לך להציג מצג שווא לחברת הביטוח כפי שהצעת. בוודאי שיש בעיה עקרונית לעשות זאת ולו רק מעקרון תום הלב. אגב, על בסיס אותו עיקרון של תום לב, קורה ששוכחים לעשות ביטוח ולכן הייתי מציע לך לפנות לסוכן הביטוח שלך לעזרה או אם אין בנמצא, לפנות לחברת הביטוח ולהציג את הדברים כפי שהם.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל