ביטוח לחולה קרוהן לארה"ב

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

13/07/2012 | 01:15 | מאת: סיליה

שלום, אני מתחתנת ועוברת לגור עם בעלי בניו יורק. יש לי ברקע מחלת קרוהן, שנמצאת בשליטה מלאה, לא היו לי אישפוזים יותר משנתיים. אני רוצה לדעת איפה אני יכולה להשיג ביטוח לטווח ארוך (שנה, שנה וחצי) ושיהיה במחיר סביר שיבטח לי גם החמרה של מצב קיים. תודה.

שלום סיליה, רוב ביטוחי הנסיעות לחו"ל נותנים מענה למצב רפואי קיים שלא חלה בו החמרה במהלך חצי השנה שקדמה לנסיעה. (החמרה אינה רק אשפוזים אלא כל שינוי במצב הרפואי). בד"כ גם ניתן לרכוש את הביטוחים הללו לשנה. בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל