חו"ל וקרוהן (אחרי ניתוח)+ אוסטופורוזיס

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

09/07/2012 | 11:56 | מאת: להלהלה

היי אני בת 18. איבחנו אצלי קרוהן בסוף 2011 (נובמבר), הספקתי מאז לעבור 2 אשפוזים, שניהם כחודש, כשהאחרון הסתיים בניתוח של כריתת מעי הגס ושקית סטומה זמנית. את הסטומה אמורים לסגור בעוד כשלושה חודשים ( סוף ספטמבר). אם הניתוח יעבור כהלכה, מתי בערך חברות ביטוח יסכימו לבטח אותי לנסיעות לחו"ל? (התכנון לשייט באירופה) צריכה לציין שאני סובלת גם מאוסטופורוזיס אשמח לתשובה, צריכה לתכנן טיול לפני צבא (:

09/07/2012 | 12:28 | מאת: אלי הרוש

שלום רב, מצבך הרפואי עדין מאוד ולמען האמת מכיר רק חברת ביטוח שתשקול לבטח אותך.אני ממליץ ליצור קשר עם סוכנות הביטוח "אופציה" שמתמחה במקרים מעין אלו. תוכלי למצוא אותם ברשת. בהצלחה ורק בשורות טובות

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל