מחפש ביטוח לחו"ל עם בעיית בריאות

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

04/07/2012 | 14:52 | מאת: שמעון

אני אמור לצאת לחו"ל בתחילת אוגוסט לארה"ב עם ילדה בת 14 שעד לפני שבוע הכל היה תקין. לפני שבוע קיבלה אירוע פירכוס , אושפזה ומקבל טיפול תרופתי , לא היו אירועיםנוספים. כל החברות שפניתי לביטוח מצב קיים , לא הסכימו לבטח. האם יש משהו שמכיר חברה שמבטחת גם אירועים " טריים"???

04/07/2012 | 18:08 | מאת: אלי הרוש

שלום רב, אני ממליץ בחום לשוחח עם עם סוכן הביטוח שלך ולקבל המלצה. יש בהחלט פתרון לנושא. בהצלחה

04/07/2012 | 20:25 | מאת: שמעון

בהמשך לתגובתך , לצערי סוכן הביטוח עובד עם " הראל" והם לא מסכימים , השאלה האם אתה מכיר ויודע על חברה ספציפית שכן מבטחת בגין אירוע רפואי חדש. אני נואשתי מכל עשרות החברות עימם שוחחתי. מודה מראש.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל