כפל ביטוחים בנסיעה לחול

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

02/07/2012 | 10:19 | מאת: גיל

שלום, אני נוסעת לספרד לכמה ימים ורציתי להפעיל את הביטוח נסיעות לחול של חברת הויזה שלי. יש לי שני כרטיסים ולכן רציתי להפעיל את שתי החברות (AIG והראל). נציג המכירות של חברת הביטוח אמר לי שכדאי לי להרחיב את התוכנית החינמית שלהם כי בנסיעה לאירופה לא מספיק הכיסוי של יום אישפוז. במקרה הצורך האם אוכל לתבוע את שתי הפוליסות ולהגיע ביחד לסכום ההוצאות הכולל של יום אשפוז? תודה, גיל

03/07/2012 | 09:32 | מאת: אלי הרוש

גיל שלום רב, התשובה היבשה לשאלתך היא "כן". לעומת זאת חשוב לי להבהיר לך כי פוליסה בחברת האשראי אשר דורשת שידרוג יקרה יותר מפוליסה רגילה אותה אתה רוכש מבלי לשדרג על פוליסת "חינם" (שתוכנה רדוד מאוד). אני מציע לך בחום לבחון אופציות אחרות להתאמת תכנית נכונה והמלצתי היא לעשות כן באמצעות סוכן הביטוח. בהצלחה ונסיעה טובה

07/06/2013 | 06:05 | מאת: האמת

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל