חבות חב' ביטוח כלפי מבוטח

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

26/06/2012 | 20:51 | מאת: סמדר

שלום נסעתי לחול וכמובן עשיתי ביטוח חול. בחול מעדתי שם אמרו שנקעתי את הקרסול. בארץ איבחנו 3 שברים וחודש וחצי בבית בלי לדרוך על הרגל. אני עובדת חצי משרה. בלית בררה הודעתי למעסיקה שלי כשחזרתי העברתי כמובן את כל ההוצאות מחול לחברת ביטוח שאלותי. האם מגיע לי פרט להוצאות בחול פיצוי על החודש וחצי בבית?. תודה סמדר

27/06/2012 | 10:36 | מאת: אלי הרוש

סמדר שלום, ראשית מאחל לך בריאות במהרה. בחלק מהפוליסות אולי תוכלי לבחון פיצוי על המקרה שלך במסגרת סעיף "תאונות אישיות". אני לא יודע איזו פוליסה רכשת אבל זה שווה בדיקה.אני ממליץ להתייעץ בסוכן הביטוח שלך לטובת סיוע מקצועי יותר. בהצלחה

30/06/2012 | 15:14 | מאת: סמדר

הפוליסה שרכשתי היא דרך מכבי. אתמול עיינתי בפוליסה בחברת ביטוח ושם רשום 15.000$ תאונות אישיות . המשך טיפול בארץ 5.000$ והחזר הוצאות נסיעה 7.000$.(לא יודעת מה הסעיף הזה חזרתי בזמן אבל 3 ימי טיול הלכו במיטה.) מכיון שהחופש הגדול מגיע ואני עובדת בטיפול ילדים אני מניחה שאפוטר. סוכן אישי אין לי בדרך כלל רוכשים ביטוח בטלפון. האם עלי לכתוב לחברה על דרישותי?לצרף את כל המסמכים הרפואיים. לא בטוח שהסיפור יגמר בחודש וחצי חזון העצמות השבורות. אני משתגעת לאיטי בבית ואני רק בשבוע השלישי. תודה על התשובה המהירה. שבת שלום ושוב תודה

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל