לבונטין 28 ראשל"צ

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

25/06/2012 | 10:32 | מאת: traveler

שלום , אני הייתי צריכה לנסוע ב-10.5 לטיול מאוד יקר (לבד) ועשיתי ביטוח "MOCHILER" בחברה PHOENIX ב-10.4. ב 24 לאפריל בעלי הרגיש רע והיה מושפז בבית חולים ואחרי 10 ימים נשלח לצנתור לב ב 6.5 אני ביטלתי את הנסיעה שלי והגשתי תביעה להחזר דמי נסיעה , קיבלתי סירוב לשלם לי החזר מחברת ביטוח . הם הסבירו שבעלי כבר היה חולה לב והיה לא צנטור לפני 6 שנים . שאלה : האם יש מצב לפנות לבית משפט עם תביעה ? איפה אני יכולה לקבל יועץ ? תודה

25/06/2012 | 10:44 | מאת: אלי הרוש

שלום רב, אני מכיר את הפוליסה ואת הסעיף עליו את מדברת וכמובן גם את חברת הפניקס שמנסיוני נוהגת בהגינות במבוטחיה אבל כל מקרה לגופו ואת פרטי המקרה שלך אנני מכיר לעומק. אני מציע להיעזר בסוכן הביטוח שלך שיוכל לבחון את הנושא לעומק מול חברת הביטוח ולסייע לך במידה וניתן.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל