סייגים בפוליסת נסיעות עם הרחבת בריאות

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

04/06/2012 | 10:55 | מאת: אריה

רכשתי בטוח כולל הרחבת בריאות ומצאתי,בין השאר, את ההחרגות : 1 החמרה במחלה בתוך ששת החודשים שקדמו לתחילת הבטוח. 2 מחלה שלא היתה מיוצבת בתוך ששת החודשים שקדמו........ איזו מחלה מוחרגת בסעף 2 שאינה מוחרגת בסעיף 1 . אריה

04/06/2012 | 11:07 | מאת: אלי הרוש

אריה שלום, הסעיפים הם סמנטיקה דקה כדי להסביר מצבים רפואיים שונים. בשורה התחתונה חשוב להבין:אם ב-6 חודשים טרם נסיעתך היה מצב רפואי פעיל ואו החמיר ואו התחלה של טיפולים ואו בדיקות שהתבצעו לטובת מצב רפואי כזה או אחר אזי אותו מצב רפואי לא יכוסה במקרה ביטוח. אני מציע לך בחום להתייעץ עם סוכן ביטוח מורשה על הפוליסה אותה רכשת והאם רכשת כיסוי מתאים למצב בריאותך (אם קיים משהו חריג). בהצלחה

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל