ביטוח נסיעות לחו"ל בהריון לאחר IVF

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

03/06/2012 | 18:38 | מאת: יעל

שלום, אני מתכננת לנסוע לחו"ל בעוד כחודש. יש סיכוי (נדע רק כיומיים לפני הטיסה) שאהיה בהריון, בשבוע ראשוני ביותר (בערך שבוע 5) ההריון יהיה לאחר טיפולי הפריה (IVF) יש משהו מיוחד שאני צריכה לדעת על מנת להיות מבוטחת כראוי? במקרה וחס וחלילה יקרה משהו שידרוש טיפול רפואי? תודה!

04/06/2012 | 10:33 | מאת: אלי הרוש

יעל שלום, תדאגי לרכוש ביטוח שיש בו כיסוי שמכסה הריון (כיוסי עד שבוע 32 ברוב החברות). עם הכיסוי הנ"ל תהיי בידיים טובות. בהצלחה והמון מזל טוב!

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל