ביטוח לתקופה ארוכה - סטודנטית בחו"ל

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

02/06/2012 | 20:16 | מאת: רונה

שלום, אני בשנות העשרים לחיי, מתחילה את לימודיי בניו יורק ומנסה לברר על ביטוח רפואי לשנה. לאוניברסיטה הייעודית שלי יש רשימת דרישות מהכיסוי הביטוחי, אך הן נראות בסיסיות למדי. ערכתי בירור בקופת החולים שלי וכן בחברות ביטוח שונות (כל אחת שולחת חלקים מהפוליסה ולא ברור לי איך ניתן ללמוד מכך משהו על המתרחש בקרות מקרה הביטוח). אשמח אם תוכל להצביע על פרמטרים מרכזיים שכדאי לי לשים אליהם לב כהדיוטה:) תודה!

03/06/2012 | 12:02 | מאת: אלי הרוש

רונה היי, ראשית ברכות על לימודייך בניו-יורק. אני מציע לבחון את הסוגיה הביטוחית הרבה מעבר לפוליסת נסיעות לחו"ל בסיסית (אשר לטעמי המקצועי לא משרתת אדם שמרכז חייו בחו"ל כולל סטודנטים). קחי בחשבון שפוליסת נסיעות לחו"ל בסיסית תחזיר אותך לארץ במקרה ביטוח רציני יותר משפעת וכד'. תבחני אם זה מתאים לך מבחינת תוכניותייך הכלכליות ומול האוניברסיטה ותכנית הלימודים. חשוב כמובן שיהיה מענה על דרישות האוניברסיטה,דרישות אלו נראות בסיסות אך יש שם אותיות קטנות וצריך לוודא כי הפוליסה תכסה אותן,רוב הפוליסות הרגילות אגב,לא מכסות. הייתי מציע לך לפנות לסוכן ביטוח לקבל מידע רחב יותר על מנת לראות שכל הקצוות סגורים. בהצלחה רבה

10/06/2012 | 20:26 | מאת: רונה

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל