ביטוח ביטול בגלל קרוב מדרגה שנייה.

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

02/06/2012 | 09:57 | מאת: עירית

שלום, בחודש יולי השנה אנו אמורים לצאת לטיול משפחתי מאורגן באיטליה. רוב בסכום עבור הטיול שולם. מדובר על זוג ושני ילדים בוגרים (מעבר ל- 20). חמותי במצב בריאותי לא טוב, דבר העלול להעמיד את הטיול בסכנת ביטול. שאלתי האם ניתן לעשות ביטוח מפני ביטול במקרה שלא תתאפשר הנסיעה גם לי ולבנותי שעבורינו זו קירבה מדרגה שנייה? תודה.

03/06/2012 | 12:04 | מאת: אלי הרוש

שלום רב, יש בהחלט סעיף המכסה ביטול נסיעה(גם קיצור)במקרה של בן משפחה חולה ואו פטירה (חלילה)טרם הנסיעה. אני מציע בחום לרכוש פוליסה דרך סוכן ביטוח שיוודא כי סעיף זה קיים ומה תנאיו (ישנם חריגים לסעיף זה) בהצלחה

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל