ביטוח ביטול נסיעה

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

28/05/2012 | 23:22 | מאת: חני

שלום ברצוני להרשם לטיול לחול בחודש ספטמבר מהו ביטוח ביטול נסיעה הטוב ביותר שקיים היום בשוק שאעשה אותו עם ההרשמה לטיול שנעשיית בשבוע הזה? של איזו חברה? איזה ביטוח מפצה גם על מחלה ומסתפק רק באישור רופא ולא מחייב באישפוז תודה חני

29/05/2012 | 09:21 | מאת: אלי הרוש

חני שלום רב, אני מנוע מלהמליץ על חברה מסויימת. מה שאת מבקשת קיים כמעט בכל פוליסה,תקפידי לשאול את השאלות הללו ותקבלי מענה.אני ממליץ בחום לרכוש את הביטוח באמצעות סוכן ביטוח שמבין בנושא וככה תהיי סמוכה ובטוחה. בהצלחה וחופשה נעימה

29/05/2012 | 17:28 | מאת: חני

תודה

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל