ביטול נסיעה עקב מחלה של קרוב משפחה

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

20/05/2012 | 15:12 | מאת: מכל

אני ובעלי נוסעים לחול בסוף יוני, הילדים אמורים להשאר עם חמותי. חמותי חולת סרטן ובשנים האחרונות מטופלת בטיפולים מסוגים שונים. לאחרונה היא התאשפזה עקב בעייה שנגרמה על ידי אחד הטיפולים. אבל כרגע הבעייה נפתרה, אבל אי אפשר לדעת אם או מתי תצוץ שוב. הסרטן הוא לא חדש ובעבר נסענו לא מעט ומעולם לא היינו צריכים לבטל נסיעה. האם יש ביטוח שאפשר לעשות שיכסה אותנו בפני ביטול? האם כיסוי כזה הוא רק על אישפוז או שאפשר לעשות ביטוח על ביטול בגלל מצב שלא יצריך ניתוח אבל לא יאפשר לה לטפל בילדים? תודה

20/05/2012 | 16:08 | מאת: אלי הרוש

שלום רב, אכן שאלה מורכבת מאוד. בגדול בכל פוליסת ביטוח נסיעות לחו"ל יש סעיף שמכסה מצב של ביטול או קיצור נסיעה עקב מצב בריאות של הורה. ההגדרות והסייגים לקיום כיסוי כזה הן שונות מחברה לחברה. אני מציע ליצור קשר עם סוכן הביטוח שלך ולהיעזר בו. העלי בפניו את הסוגייה הספציפית והוא יידע לסייע ולהביא בפנייך את הפתרון הטוב ביותר. בהצלחה

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל