ביטוח רפואי לחו"ל למשך טיול של חודש

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

16/05/2012 | 16:21 | מאת: רינת

שלום, יש לי שאלה דומה לשאלה שמופיעה באתר, אבל ללא מענה :-( אנחנו נמצאים ברילוקיישן ומכוסים בביטוח רפואי מטעם החברה. עם תום תק' הרילוקיישן אנחנו מעוניינים לצאת לטיול של חודש אבל צריכים לבטח את עצמנו באופן עצמאי. האם יש ביטוח נסיעות למקרה כזה?

16/05/2012 | 16:27 | מאת: אלי הרוש

רינת שלום, גם אותך אברך בברכת "ברוכים השבים". כפי שעניתי בתשובה קודמת,הנושא בעייתי אבל יכול להיות פתיר. מציע לך ליצור קשר עם חברת passportcard (פרטים ברשת)שינסו לסייע לך.לא מכיר חברה אחרת שתיתן מענה למצב רגיש זה. בהצלחה

16/05/2012 | 16:39 | מאת: רינת

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל