ביטוח אתגרי

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

15/04/2012 | 10:49 | מאת: שילה

בת 54, אובחנתי כחולת אוסטואופניה (קדם אוסטופורוזיס). חוץ מזה בריאה, אתלטית, ספורטיבית (8 שעות שבועיותשל פעילות ספורטיבית). מעוניינת להתמיין למלכת המדבר בתקווה שגם אתקבל ואצא למסע. האם בגלל האוסואופניה יש סיכוי שבקשתי לביטוח אתגרי תדחה על ידי חברות הביטוח?

15/04/2012 | 10:56 | מאת: אלי הרוש

שילה שלום רב, אכן מצבך הרפואי יצריך בחינה חיתומית על ידי חברות הביטוח. אני מציע לפנות לסוכנות "אופציה" המתמחה בביטוח נסיעות לחו"ל למבוטחים בעלי צרכים רפואיים והתאמת תכנית ביטוח. תוכלי למצוא אותם ברשת האינטרנט. בהצלחה במיונים!

15/04/2012 | 10:56 | מאת: אלי הרוש

שילה שלום רב, אכן מצבך הרפואי יצריך בחינה חיתומית על ידי חברות הביטוח. אני מציע לפנות לסוכנות "אופציה" המתמחה בביטוח נסיעות לחו"ל למבוטחים בעלי צרכים רפואיים והתאמת תכנית ביטוח. תוכלי למצוא אותם ברשת האינטרנט. בהצלחה במיונים!

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל