ביטוח רפואי

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

10/04/2012 | 08:56 | מאת: אלעד

אני נוסע על בסיס קבוע לאירופה, עד לא מזמן הייתי תחת הכיסוי חינם של כרטיס האשראי – חברים אמרו לי שזה לא באמת חינם, ושצריך להתקשר אליהם בכדי להפעיל את הביטוח? התקשרתי והם אמרו לי שביטוח החינם שלהם לא מכסה את מה שאני צריך לאירופה – האם מותר להם לעשות כן?

10/04/2012 | 12:20 | מאת: אלי הרוש

אלעד היקר, מה מותר ומה אסור לחברות כרטיסי האשראי בנושא הביטוחי הספציפי אותו אתה מעלה ניתן לפרש בלא מעט דרכים וקצר הדף מהתשובה המפורטת אותה אוכל לתת לך. מה שחשוב מבחינתך זה לבחון את צרכייך המדויקים ולא להתפשר עליהם. במיוחד אדם כמוך שטס לא מעט הסיכון הביטוחי שלך גבוה מהרגיל עקב ריבוי הנסיעות והזמן שאתה מבלה בחו?ל. אני מציע בחום לבחון תכנית שנתית בעלות קבועה עם תנאי קבלה ברורים וכיסוי רחב ומתאים. חפש ברשת ביטוחי נסיעות לחו?ל שנתיים ואו הנוסע המתמיד . בהצלחה

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל