נסיעה

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

01/04/2012 | 08:57 | מאת: דני

אני חייל בודד שעומד לצאת לטיול אחרי צבא, שמעתי מחברים שהיו צריכים טיפול רפואי בחו"ל בארץ שלחה להם כסף בעת הצורך, לאילו עלויות אני צפוי במידה ואזדקק לרופא? בית חולים? (אני נוסע לדרום אמריקה, פרו בולביה וארגנטיה).

01/04/2012 | 09:05 | מאת: אלי הרוש

דני בוקר טוב, עלות טיפול רפואי בחו"ל (חירום) יכול להיות משהו מינורי מבחינת עלויות וכמובן שגם יכולות להיות עלויות גבוהות מאוד במידה וישנו מצב רפואי חמור ואו פינוי רפואי. שים לב רק לרכוש כיסוי שנקרא "איתור חיפוש וחילוץ".זה כיסוי נוסף שחשוב ביותר לרכוש לסוג טיול כפי שאתה יוצא אליו. אני ממליץ בחום לשוטט קצת באינטרנט ולבחון מה הכי נכון ומתאים לך.ישנו אתר מטיילים שמעניק ביטוח שיכול לתת לך מענה מצוין. trip4u.co.il בהצלחה ונסיעה נעימה

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל