חיסונים לתאילנד

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

19/12/2009 | 22:42 | מאת: ליאור

שלום אני טס לתאילנד לחודש ביום רביעי הקרוב אני טס רק לאיים ללא הצפון כמו קופנגאן ופוקט וכאלה בלי תכונן לעשות טראקים אלא רק לנוח רציתי לדעת אם אני צריך או עדיין יכול בכלל לעשות חיסונים שיהיו רלוונטים כי אני טס השבוע תודה מראש ליאור =)

21/12/2009 | 13:07 | מאת: חיפאית

ליאור, לקבלת מידע כללי לגבי חיסונים לתאילנד, הפורום המתאים הוא "רפואת מטיילים"- http://www.doctors.co.il/forum-3130 ייעוץ פרטני כדאי לקבל באחת ממרפאות המטיילים ולעיתים מתאים להתייעץ גם עם רופא המשפחה.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל