הצהרת בריאות - הפריה חוץ גופית

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

16/12/2009 | 17:11 | מאת: אתי

שלום, אני מעוניינת לעשות ביטוח בריאות פרטי.שאלו אותי אם עברתי ניתוחים ואשפוזים כלשהם בעבר.אני עברתי טיפולי הפריה חוץ גופית, האם אני צריכה לצהיר על זה בחברת ביטוח כאשר אני בריאה לחלוטין ובעיה היא אצל בן הזוג?

07/11/2010 | 01:09 | מאת: חסויה

עקרונית - במקרה הצורך ו/או בעת תביעה חברת הביטוח תמיד יכולה להזמין את תיקך הרפואי מתוקף חתימתך על ויתור בגין מידע רפואי. כהמלצה אל תסתירי המידע והעבירי המסמכים לחתמת בחברת הביטוח המעידים כי הבעיה היא אצל בן הזוג ואת בריכה לחלוטין. אל תחתמי על תנאי קבלה לפוליסה בגין פריון וכו' היות והבעיה אצל בעלך עמדי על כך. בהצלחה

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל