ביטוח בריאות קבוצתי

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

25/11/2009 | 20:52 | מאת: גלי

שלום. במקום העבודה שלי הציעו לכולם להצטרף לפוליסת ביטוח בריאות קבוצתי ללא הצהרת בריאות וחיתום בתנאי שמצטרפים תוך 45 יום . הבעיה שמפריעה לי היא : ההצהרה של חברת הביטוח "ללא הצהרת בריאות" . ולמה : כשבאתי לחתום על הצטרפותי גיליתי סעיף שעלי לחתום עליו "כי ידוע לי שהביטח אינו מכסה תביעות אשר נובעות או קשורות למצב בריאות לקוי , תופעה או מחלה שהיו קיימים לפני כניסת ביטוח זה לתוקף בכפוף למפורט בפוליסת הביטוח ". חיפשתי בפוליסה את הסעיף מצב רפואי קודם ושם מצאתי כי מחלה קודמת מוחרגת לפי הפירוט הבא : מבוטח שגילו בעת ההצטרפות פחות מ-65 שנה ההחרגה למצב רפואי קודם תהיה למשך שנה מיום ההצטרפות . נראה לי כי יש כאן מלכודת כי מצד אחד איו צורך בהצהרת בריאות ומצד שני ישנה החרגה למצב בריאות קודם למשך שנה . האם אני צודקת ואם כן מה עלי לעשות ? תודה

26/11/2009 | 13:19 | מאת: משה

את צריכה להגיד תודה שעושים לך את זה. אם היית הולכת לביטוח פרטי אזי כל בעיה רפואית שיש לך, היתה מוחרגת לך מיידית. פה אומרים לך, שההחרגה היא רק לשנה מיום ההצטרפות.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל