ביטוח נסיעות - חולת קרוהן

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

22/11/2009 | 16:39 | מאת: הלה בלה

שלום, אני טסה לכשנתיים לארה"ב, חולת קרוהן. אני מחפשת ביטוח רפואי אשר יכסה גם טיפולים שוטפים (ביקורי רופא, בדיקות דם ותרופות). ראיתי שיש חברות המכסות מצב קיים אך ללא טיפולים שוטפים, האם יש חברות המכסות גם טיפול שוטף? תודה רבה, הלה

24/11/2009 | 13:04 | מאת: יריב אבני

זו בעיה קשה למצוא כיסוי שכזה. חברות הביטוח תמיד מחריגות מצב קיים. האם ניסית לפנות ל"דיוויד שילד"? אולי להם פתרון כלשהו.

30/11/2009 | 17:40 | מאת: הלה בלה

דיוויד שילדס לא מכסים "מצב קיים". ל"אופציה" ו"הראל" יש ביטוח נסיעות המכסה מצב קיים, אך רק החרפה במצב ולא טיפול שוטף. יש לך אולי רעיון אחר? תודה רבה בכל מקרה, הלה

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל