ביטוח מנהלים

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

05/09/2000 | 14:50 | מאת: תמר

אני אמורה למלא פרטים לביטוח מנהלים במקום עבודה חדש לפני כשלשה חדשים התגלתה אצלי אי סדירות בפעילות בלוטת התריס והומלץ לי על טיפול ב אלתרוקסין האם לדעתך הדבר יוביל להגבלת סעיף אובדן כושר עבודה ובכלל יכול לפגוע בביטוח החיים עצמו ? אשמח אם תוכל לענות לי בדחיפות תודה

05/09/2000 | 16:22 | מאת: יריב אבני

תמר שלום. אני ממליץ לדווח על כל תופעה או בעיה רפואית אשר קיימת היות וחברת הביטוח ממילא לא מבטחת תופעות שהיו קיימות טרם הכניסה לביטוח. אינני יודע מהי רמת אי הסדירות של בלוטת התריס שלך, אך היות ונתקלתי פעמים רבות בבעיה אוכל להגיד לך כי קיימות מספר אופציות אותן חברת הביטוח יכולה לדרוש: 1. החרגת הבעיה הקיימת ( אי כיסוי ביטוחי עקב מקרה ביטוח הקשור לבלוטת התריס). 2. בקשה לתוספת רפואית. כלומר במקום שעלות ביטוח אי כושר העבודה יעלה לדוגמא 50 ש"ח בגילך, הוא יעלה 70 ש"ח. דרך אגב אם המעביד משלם את הכיסוי הנ"ל אז הבעיה נפתרה בינתיים כי הוא סופג את התעריף הגבוה יותר על חשבונו. 3. במקרה קיצוני תיתכן דחיית הבקשה לביטוח. לדעתי זה לא הסעיף הרלבנטי לבעייתך הפעוטה. אל תסתירי פרטים מהותיים מחברת הביטוח- תני לה להחליט היום מהם תנאי הקבלה לביטוח. בהכנס לביטוח את חותמת על וויתור סודיות לחברת הביטוח בקופת החולים שלך, ולכן כל בעיה רפואית תתגלה במוקדם או במאוחר. אני מקווה שהתשובה ניתנה במהירות מספקת עבורך. בהצלחה.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל