השלכה של ניתוח פלסטי בעבר על נכונות לבטח

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

04/11/2009 | 15:55 | מאת: דולי

אני מבוטחת בפנסיה+כיסוי נכות ושארים. בהצהרת בריאות בעבר לא הצהרתי על ניתוח פלסטי שביצעתי בעבר. כיום, לצורך שינוי מסלול ביטוחי למוטה שארים אני נדרשת להצהרת בריאות נוספות ורוצה להוסיף את הניתוח. האם ניתוח מלפני 10 שנים ללא סיבוכים עשוי למנוע את שינוי המסלול או אף לשלול ממני בדיעבד (כיוון שלא הצהרתי בעבר) זכויות ביטוחיות? האם יש חשש שהצהרת הבריאות תתגלגל למי שלא אמור לראות אותה?

08/11/2009 | 19:58 | מאת: יריב אבני

דולי שלום על פניו, אם מדובר בניתוח פלסטי קוסמטי אינני רואה כל בעייתיות וחובה עלייך להצהיר אמת על מנת להימנע מאי נעימות ביום תביעה.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל