הצהרת בריאות

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

28/10/2009 | 14:02 | מאת: דודו

לפני 6 שנים כרתו לי שומה קטנה ואובחן כמלנומה אינסיטו הבנתי שזה שלב מאוד מאוד זניח שלא שלוח גרורות, אני במעקב רפואי מאז , וברוך השם הכל בסדר ..אני רוצה פוליסת ביטוח הכיצד יברת הביטוח צריכה להתייחס לכך? האם הם יגדירו אותי שאני חולה בסרטן העור

03/11/2009 | 10:57 | מאת: יריב אבני

דודו שלום, כל חברת ביטוח תתיחס באופ ןמעט שונה לנושא והכל תחת מסמכים רפואיים עדכניים אשר עליך להגיש. בנוסף, לא הבהרת לאיזה סוג ביטוח אתה מתכוון, ביטוח חיים, בריאות, אובדן כושר, סיעוד וכו'.. לכל ביטוח ההתייחסות יכולה להיות שונה. על פניו, עקב הזמן שעבר והמצב התקין שלך ( להבנתי) כנראה שחברת הביטוח תבקש תוספת פרמיה קטנה או החרגה ממוקדת ( או שניהם) ולכן לא אמורה להיות לך בעיה ברכישת ביטוחים. הרבה בריאות יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל