ביטוח לחול

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

31/08/2009 | 13:46 | מאת: גולן

אני מקבל לא מעט הצעות מחברות הביטוח לחול אני טס למרכז אמריקה איך אוכל לדעת מה הכי גדאי וכמובן במחיר הכי זול אם אפשר כפי שניסיתי להשוות כל אחד מושך בחוט אחר אודה לרעיון שיפשט לי את הדילמה

01/09/2009 | 11:12 | מאת: יריב אבני

גולן שלום. אין תשובה מוחלטת מי הכי טוב. ובד"כ מי שהכי טוב בוא לא הכי זול... עליך לשוטט קצת באתרי מטיילים ( אתר "למטייל" מצוין)ולשמוע חוות דעת של מטיילים שהתנסו בנושא. להראל ולכלל יש ביטוחים מצוינים. ניתן לערוך גם דרך קופות החולים השונות אך הדרך הטובה ביותר לדעת שאתה מטופל בצורה ראויה ומקצועית היא לרכוש ביטוח נסיעות דרך סוכן ביטוח . בהצלחה יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל