ביטוח

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

25/08/2009 | 12:51 | מאת: מיכה

לפני שנה חשתי נימולים ביד שמאל לאחר בדיקות וצילום CT פניתי לאורטופד הוא סיבם: אין הגבלה בתנועות אין בעיה נרולוגית (אין לי כאבים בצוואר ) להמשך: יש לשקול טיפול ניתוחי מצבי הגופני טוב !בבדיקה שערכתי כל חברות הביטוח מסרבות לבטח אותי. מאחר שאני כבר נרשמתי לטיול ונסיגה מחייבת אותי בקנס גבוה מאוד מה לעשות?

01/09/2009 | 11:28 | מאת: יריב אבני

מיכה שלום, צר לי אך אתה מתייעץ עמי"חברית" ולא "ביטוחית". ההחלטה היא שלך. אם אתה מאמין ומקווה שהנושא הינו ללא השלכה, סע ותהנה ותתפלל שלא יקרה כלום. אם אתה "שונא סיכון" ומבין שיכולות להיות השלכות עתידיות, אל תיסע כי אתה לוקח על עצמך סיכון כספי גבוה שאם משהו יקרה בחו"ל זה יכול לעלות לך הון של כסף. הרבה בריאות, יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל