ביטוח ביטול נסיעות

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

13/08/2009 | 13:16 | מאת: ליהי

האם ניתן לרכוש בארץ ביטוח ביטול נסיעה, מכל סיבה? (ידוע לי שניתן לקבל החזר ברוב הביטוחים במקרה של אישפוז בלבד...) במקרה שלי מה שחשוב הוא מחלת תינוק, שאינה מחייבת אישפוז - כך שאם התינוקת תחלה בסמוך לנסיעה, נקבל החזר מלא לשני ההורים... באירופה ידוע לי שיש ביטוח כזה, שמחזיר את כל ההוצאות במקרה של ביטול מכל סיבה (טיסות, מלונות וכד') תודה

19/08/2009 | 22:06 | מאת: יריב אבני

ליהי שלום, לא ידוע לי על אופציה שכזו. זה גם לא נשמע לי הגיוני לבטח על "כל סיבה". אל תשכחי שאנחנו ישראלים מאד "יצירתיים" וחברות הביטוח כבר לא פרייריות הרבה שנים ומנסחות את הפוליסות בקפידה. יריב

20/08/2009 | 11:57 | מאת: ליהי

ומה לגבי מחלת תינוק, שאינה מחייבת אישפוז - כך שאם התינוקת תחלה בסמוך לנסיעה, נקבל החזר מלא לשני ההורים...? האם ידוע על חברה שמבטחת את זה (בכפוף לאישור מרופא על מחלת הילדה, כמובן..)

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל