האם צריך חיסונים לנסיעה להודו בת 5 ימים (עבודה)?

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

05/08/2009 | 12:02 | מאת: איתי

שלום, אני נוסע להודו לצורך עבודה ל-5 ימים ואשהה במומבי וניו-דלהי בלבד. האם אני צריך חיסונים? אם כן, עשיתי בעבר חיסונים לצהבת A + B ודלקת קרום המוח, אך איני מוצא את פנקס החיסונים שלי ואיני יודע מתי הן בוצעו (לפני שנים רבות). האם אין נזק/סיכון בחיסון חוזר? כמו כן, אני נוסע עוד 3 ימים (יום ראשון 9/8/09) האם מאוחר מדי להתחסן עכשיו? תודה רבה!

06/08/2009 | 17:32 | מאת: יריב אבני

איתי שלום, שאלה מצוינת אך לא לפורום המתאים. נסה באתר "למטייל" בפורום העוסק בחיסונים ולא בביטוח. נסיעה מוצלחת, יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל