ביטוח נסיעות

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

02/08/2009 | 14:55 | מאת: אילת חן

אני נוסעת לחו"ל לחודש ונרשמתי לביטוח נסיעות רגיל שמשום מה שכחו כנראה להחתים אותי על הסעיפים של הביטוח - כעת לאחר שנרשמתי אושפזתי בביה"ח (בעיקבות אשלגן נמוך) ואני גם סובלת מהפרעת אכילה - אם אצטרך חלילה להתאשפז אקבל החזר?

03/08/2009 | 22:03 | מאת: דן סלס

לא יהיה לך כיסוי על בעיה זו, בטח בלי שתצהירי עליה ויבחנו את הנושא ויענו לך כן או לא

06/08/2009 | 17:36 | מאת: יריב אבני

אילת שלום, עלייך להצהיר על כל הבעיות הרפואיות לחברת הביטוח ע"מ שאם חס וחלילה יקרה המקרה בחו"ל לא יתנערו מאחריות. היות ואינני רופא ואיני מכיא את ההשלכות של הנושא המדובר , קשה לי לחוות דעה על האופן שבו חברת הביטוח תסכים או לא תסכים לבטח. הכי חשוב, לספר את הכל. הרבה בריאות יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל