דחוף בבקשה - ביטוח לחו"ל בהריון

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

28/07/2009 | 15:53 | מאת: יסמין

אני בחודש רביעי להריוני. מתכננת ללדת בצרפת בלי ביטוח, על חשבוני. כדי לקבל ויזה להישאר פה, אני צריכה אישור לשגרירות שאני מבוטחת לכל התקופה, כולל ההריון. האם ידוע לכם על איזשהי חברה שתכסה אותי ביטוח כללי (לאו דווקא שיכסה את ההריון) עד סוף ההריון וקצת אחרי? אני חייבת לפי החוק לציין שאני בהריון כשאני רוכשת את הביטוח? למעשה ברור לי בכל מקרה שההריון לא מכוסה לבדיקות שגרתיות - אפילו עכשיו אני משלמת את כל הבדיקות מכיסי. לכן אני רק צריכה את האישור שיש לי ביטוח כלשהו, לשגרירות בארץ. המון תודה מראש!

06/08/2009 | 17:42 | מאת: יריב אבני

יסמין, לא הבנתי, האם את כבר בצרפת או כעת בארץ ומתכוונת ליסוע לצרפת?

27/08/2009 | 13:47 | מאת: עופר

איזו דדרגה של ביטוח היית ממליץ והאם אני מסתכן באי לקיחת כל חיסון שכן התקופה של השהייה בקוסטה ריקה וגוטמאללה קצרה כחודש

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל