ביטוח בריאות לחולה פסוריאזיס

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

28/07/2009 | 14:47 | מאת: יובל

רציתי לדעת אילו ביטוחים יש לחולי פסוריאזיס בכלל ולנסיעות לחו"ל בפרט. תודה!

06/08/2009 | 17:46 | מאת: יריב אבני

יובל שלום, לגבי ביטוח נסיעות לחו"ל: חולי פסוריאזיס צריכים להצהיר על מצבם. אם לא עברו אשפוזים בחצי השנה שלפני הנסיעה, ומצבם טוב, זה לא אמור להשפיע על הביטוח. אם מדובר בבעיה קשה ייתכן ולא יבטחו את אותה בעיה או שיבקשו תוספת פרמיה על מנת לבטח את הבעיה. בביטוחי בריאות בארץ, יחריגו את כל מה שקשור בבעיית הפסוריאזיס הן לעניין ניתוחים, תרופות וכו. יריב

17/08/2009 | 13:13 | מאת: יובל

האם ניתן לקחת משחות (דייבובט) או תרופות לחו"ל? האם הן נשמרות כמו שצריך?

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל