ביטוח בריאות בהראל

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

01/07/2009 | 17:46 | מאת: רוני

שלום יריב, לאחר התייעצויות רבות ונשנות {בעיקר בפורום זה} החלטתי לרכוש ביטוח פרטי בתוכנית 'בריאים ומרווחים' של הראל. אולם, הראל החריגה אותי בתרופות הקשורות לבעיית העור שיש לי. -אטופיק דרמטיטיס. 1. לכן, רציתי לדעת מהן ההשלכות של דבר זה? האם ישנם פרשנויות שונות בעניין מחלה זו, ובעתיד יתחוור לי שהם אינם יכולים להעניק לי שרותים הקשורים לכל בעיות העור, לדוג' סבוראיק דרמטיטיס, פסוריאזיס, ואפילו אסטמה רגילה של הסינפונות או כל מקרה אלרגיה אחר??? 2 . האם כדאי, אם כך, לרכוש ביטוח במגדל ללא חרגות אמנם, אך ללא מחיר קבוע?? כך יצא שאשלם יותר במהלך החיים. רוב תודות,

23/07/2009 | 11:01 | מאת: יריב אבני

רוני שלום, 1. אם כתוב בהחרגה עליה חתמת כי ההחרגה הינה בגין האטופיק בלבד, לא אמורים למנוע ממך בעתיד תרופות לבעיות העור האחרות. אם נכתבה החרגה כללית כמו בעיות עור, אזי יחריגו כל בעיה. 2.אין תשובה לשאלתך השניה, היות ולא ברור מה בכלל ניתן יהיה לתבוע ב"תרופות" תחת ההחרגה. היות ולא מדובר ב"מחלה קשה" לא הייתי עובר לפוליסה אחרת רק בגלל החרגה זו אלא נשאר איפה שהחלטתי שהפוליסה טובה יותר. כמובן שלא הייתי עונה כך אם היה מדובר בהחרגה על בעיה רפואית קשה. יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל