הצהרת בריאות

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

28/06/2009 | 18:40 | מאת: גלי

שלום רב. יש לי ביטוח פרטי כחצי שנה. נזכרתי היום שבזמן מילוי הצהרת בריאות שכחתי לציין שלפני 3 שנים הורידו לי נקודת חן (שיצאה תקינה פתולוגית). אני מתלבטת האם כדאי להגיד למבטח ולעשות חיתום מחדש . עד כמה פרט זה יכול להיות משמעותי לעתיד אם אני לא אעשה כלום?? תודה

23/07/2009 | 11:21 | מאת: יריב אבני

גלי שלום. על הצהרת בריאות לחברת ביטוח צריך לדווח אמת. הדבר היחידי שחברת הביטוח יכולה לעשות הוא להחריג ( לא לכסות) את נושא הורדות נקודות חן. עדיף לציין זאת היום ולחתום על החרגה מאשר להתמודד עם מצב בעתיד של מחלה לא עלינו שקשורה לעור ואז חברת הביטוח תוכל לטעון שדיווח דיווח כוזב. אני ממליץ לעדכן את חברת הביטוח. בברכה, יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל