מקרה פטירה בחו"ל

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

27/06/2009 | 12:00 | מאת: ששי

אבי שנסע לחו"ל נפטר ביום הראשון בו שהה בחו"ל הוא היה מבוטח בפוליסה רגילה.מבחינתנו לא ידענו על מקרה הפטירה וכהגיע מועד החזרה והוא לא חזר התחלנו לחשוד ואז נאלצתי אני ובן דודתי דובר הספרדית לנסוע על מנת לאתרו ואכן זה קרה כחלוף בערך 30 יום מיום הפטירה. לפי הדוח הרפואי לא ברורה סיבת המוות וישנם שם שתי אפשרויות או שהוא מת מהתקף לב כסיבה עיקרית או מפגיעה בראש מאחר ונמצא חתך שיכול להיות שהוא מהווה את סיבת המוות העיקרית. בכל מקרה וצורך העברת הגופה ומלבד הוצאות הנסיעה שלי ושל בן דודתי שילנו בערך 10000$ כאשר החברה שילמה לנו בטור דמי קבורה 5000$. השאלה שלי מהם ראשי הנזק אם בכלל בהם אני אוכל לתבוע את חברת הביטוח או לחילופין מה הוא הפיצוי שמגיע לנו מכוח הפוליס השייכת לכללית חו" כלל בריאות

28/06/2009 | 18:19 | מאת: יריב אבני

ששי שלום, ראשית הרשי לי להשתתף בצערך. אינני מכיר בע"פ את תנאי הפוליסה, אך ידוע לי כי החברה המבטחת היא "כלל". באפשרותך להרים טלפון למוקד כלל נסיעות לחו"ל ולשאול את כל השאלות הרלוונטיות למקרה המדובר או להזמין העתק פוליסה בו תוכלו לעבור על הפרקים ולראות מה רלוונטי עבורכם. יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל