ביטוח רפואי המבטיח טיפולים רק בחו"ל בשביתה

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

27/04/2000 | 21:14 | מאת: שמרית

אני זקוקה ביטוח רפואי המבטיח טיפולים רק בחו"ל כמו זה של חברי הכנסת והממשלה .בשביתה הקיימת בארץ כרגע התורים קטלניים אני לא רוצה להסתמך על ניסים .האם קיימת פוליסה כזו ומה העלות שלה ?

30/04/2000 | 15:57 | מאת: יריב אבני

שמרית שלום. פוליסות הבריאות הפרטיות הסטנדרטיות הקיימות כיום אינן מכסות טיפולים בחו"ל! בד"כ כיסוי ההשתלות הקיים בפוליסה ( או מתווסף תמורת פרמיה) מכיל כיסוי של עד 100,000$ בגין טיפולים מיוחדים בחו"ל. יש לזכור כי "טיפול מיוחד" מוגדר לפי התנאים המצטברים הבאים: 1. טיפול אשר לא ניתן לבצעו מבחינה רפואית בישראל ואין לו טיפול חליפי בישראל. 2. אי ביצוע מיידי של הטיפול מסכן את חיי המבוטח. 3. הטיפול אושר ע"י רופאים מומחים בתחום הנדרש. אם בשאלתך התכוונת לנושא ניתוחים והשתלות, אזי לבעייה זו פתרון טוב הניתן ע"י חברות הביטוח השונות. עלות כיסוי רפואי תלוי בגיל הכניסה, ולעיתים גם במצב הבריאות.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל