עלות יום אישפוז

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

02/06/2009 | 12:43 | מאת: יובל

שלום אישתי ואני מתכננים נסיעה לצרפת בשבועות 26-27 של ההריון. לכל חברות הביטוח יש מגבלה של מקסימום כיסוי. הכי טוב מצאנו כיסוי של 60 אלף דולר (כולל כיסוי של לידה מוקדמת הכלול בסכום זה). מצאנו ביטוח בין לאומי המכסה אישפוז עד 100,000 עם מקסימום של 2,000 דולר ליום. האם זה סכום מספיק במקרה של לידה מוקדמת ופגייה? אין לי מושג בעלויות של דברים כאלו. יובל

02/06/2009 | 15:15 | מאת: יריב אבני

הי יובל, צר לי אך אין לי מושג מהן העלויות לפרוצדורות שכאלו בצרפת. אני מניח מניסיוני שחברות הביטוח מתמחרות את הכיסוי בהתאם לעלויות בפועל ואף יותר מזה. בברכה, יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל