הצהרת בריאות

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

29/05/2009 | 14:13 | מאת: רונן

שלום רב, הייתי מעוניין לקבל מידע לגבי המהות של הצהרת הבריאות וכן למה יש לה חשיבות כה רבה בקרב חברות הביטוח תודה

04/06/2009 | 22:23 | מאת: יריב אבני

הי רונן חברות הביטןח קובעות את תנאי הביטוח בהתאם להצהרת הבריאות של המבוטח. הרי ברור שחברת הביטוח לא תכסה אדם חולה. לכן, הצהרת הבריאות היא תנאי הכרחי לעריכת הביטוח. בחלק מהמקרים דורשת חברת הביטוח גם בדיקה רפואית. יש חשיבות קריטית להצהיר אמת על מנת לא לשלם כסף לאורך שנים ובסוף להתאכזב ביום התביעה. יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל