ביטוח נסעיות לחול

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

24/05/2009 | 18:43 | מאת: רינה

שלום משפחתי (5נפשות) עומדת לצאת לחול. עדיין לא מצאנו ביטוח למשפחה כאשר הסיכון גבואה יותר אם אחת מהנוסעים לא יכול לצאת(מדובר על קשר הורים ילדים ונכדים) השאלה השניה -מעונינים לזוג מבוגרים לקנות ביטוח אם החמרת המצב בריאותי אם תוכל להמליץ על ביטוח מתאים ואך לשלב שתי ה ביטוחים יחד תשובתך יעזור לי מאוד לקבל החלטה תודה מראש

06/06/2009 | 21:37 | מאת: יריב אבני

רינה שלום, שאלתך הראושנה אינה מובנת, אנא הבהירי. כלחברת ביטוח המשווקת פוליסת נסיעות לחול גם משווקת מוצר המכסה מצב בריאותי קיים / החמרת מצב. פני לסוכן הביטוח וצייני בקשתך, הוא יפנה אותך למקום הראוי. בהצלחה יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל