סיכון ביטוחי בנסיעה לחו"ל בשבוע 26

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

23/05/2009 | 12:57 | מאת: יובל

שלום אישתי ואני מתכננים נסיעה בשבוע ה 26 להריון למשך 8 ימים לצרפת. לאחר חיפוש מעמיק באינטרנט לא מצאנו כיסוי ביטוחי ללידה מוקדמת ליותר מ 60 אלף דולר (מופיע פה בפורום) לאם ולוולד במקרה של לידה מוקדמת. מה שהבנו זה שבעצם במקרה של לידה מוקדמת ההוצאות על פגייה הן גבוהות , ומעבר לסכום המוזכר (60 אלף דולר) אין ביטוח ואנחנו לוקחים על עצמנו סיכון ביטוחי (אנחנו שוקלים לבטל את הנסיעה). האם הבנתי נכון, האם יש ביטוח אפשרי נוסף? יובל

06/06/2009 | 21:31 | מאת: יריב אבני

יובל שלום, הבנת נכון מאד. שקול צעדיך וקבל החלטה בהתאם. בהצלחה, יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל