החזר כספי על הפסקת הריון

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

21/05/2009 | 14:58 | מאת: משה

שלום חברה שלי עברה לא מזמן הליך של הפסקת הריון בביה"ח פרטי היא בעלת ביטוח רפואי דרך מקום העבודה שלה. כאשר פנינו אל חברת הביטוח נתבקשנו להמציא מספר רב של קבלות ואישורים למיניהם ונאמר לנו שנקבל החזר מלא על ההליך לפני מספר ימים הם הודיעו לה שהיא לא זכאית להחזר כספי בגלל שהפסקת ההריון לא נעשתה בגלל בעייה בריאותית אלא מסיבות אחרות האם ניתן לעשות משהוא???

06/06/2009 | 21:34 | מאת: יריב אבני

משה שלום. מטרת פוליסת הבריאות היא כיסוי הוצאות הנובעות מצורך רפאי בלבד. בדיוק כפי שניתוח קוסמטי להגדלת חזה אינו מכוסה בפוליסה, כך גם הפסקת הריון שלא מצורך רפואי. כנראה שמדובר על רצונכם האישי בהפסקת ההריון ( ילד לא מתוכנן.) ולכן , בצדק, חברת הביטוח דחתה תביעתכם. אין מה לעשות בנידון. שיהיה בהצלחה, יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל