ביטוח דמוי ביטוח חובה בנסיעה לארה"ב

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

03/05/2009 | 00:16 | מאת: משה

אני מתעתד לטוס לארה"ב והבנתי שהביטוח שאני מקבל מחברת ההשכרה הינו עד 1,000,000$ כולל לנפגעים שהם צד שלישי. כמו כן הסבירו לי שזה כולל את נזקי הגוף. בנוסף אין ביטוח לנזקי הגוף של הנהג ואולי אף של הנוסעים עימו ברכב. לאור העובדה שבתי משפט אמריקנים פוסקים סכומים גבוהים בהרבה ולאור העובדה שאני עתיד לבצע נסיעות ארוכות רציתי לדעת אם יש ביטוח דומה לביטוח חובה ישראלי ואיפה ניתן לרכוש אותו. תודה

16/05/2009 | 17:19 | מאת: יריב אבני

משה שלום. שאלתך מצוינת אך לא בפורום הנכון. הפורום עוסק בביטוחי בריאות ובביטוחי נסיעות לחול ולא בביטוחי הרכב השונים בעת השכרת רכב. עליך לבדוק הנושא עם חברות ההשכרה, להן בטוח תיהיהנה תשובות, יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל