האם קיים ביטוח רפואי לנסיעה לחו"ל לבן 96

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

16/04/2009 | 23:36 | מאת: ולדימיר

אבי בן 96 מעוניין לטוס איתנו לפינלנד לתקופה של שבועיים. הוא נעזר בהליכון ומקבל תרופות נגד אי ספיקת כלייתית. האם יש חברת הביטוח שמוכנה לבטח את הנסיעה שלו לחול שהפוליסה לכלול גם את החמרת המצב הקיים. אשמח מאוד לקבל ממך את התשובה המלומדת. תודה רבה

02/05/2009 | 08:35 | מאת: יריב אבני

ולדימיר שלום, קשה לי להאמין שניתן יהיה לבטח את אביך במצבו. תוכל לפנות אליי ישירוצת למייל ואפנה אותך לבדיקה מול הגורם המתאים. בברכה, יריב

06/10/2009 | 16:07 | מאת: סטפנו כהן (בן 94 )

כן, אנא בן 94 . חידוש סןכנויות לביטוח,- 03-5608555 ביצוע לי ביטוח נסיעות לחו"ל (גם לגיל 94 וגם הרחבה למלחנה אונקןליגית וגם נסיעה לארה"ב) עלה כ- 17 $ ליום !!

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל