מה עדיף

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

16/04/2009 | 18:52 | מאת: עוזי 47

אני צריך לעבור צינטור טיפולי יש לי ביטוח מושלם של קופת חולים ןיש לי ביטוח רפואי כולל באחד מהחברות הגדולות באופן פרטי באיזה עדיף להישתמש.? ישלציין שהחברת ביטוח מעודדת לבצע אצל המושלם ותפצה אותי על כל הוצעה+פיצוי תודה

02/05/2009 | 08:37 | מאת: יריב אבני

עוזי 47 שלום כל חברת ביטוח מעודדת את מבוטחיה לבצע דרך הקופה על מנת לחסוך בהוצאותיה. השאלה היחידה היא עלות תועלת עבורך. במקרים רבים פתרונות הקופה משביעי רצון ואז שווה לבצע דרכה ולקבל הפיצוי מחברת הביטוח. אם תראה שמסיבה זו או אחרת לא קיבלת מהקופה פתרונות אשר משביעים את רצונך, פנה ישירות לחברת הביטוח ותבע אותה. עליך לעשות מה שטוב לך, זו בדיוק הסיבה שיש ביטוח פרטי, על מנת שתוכל לבחור את מה שמועדף עליך. יריב

04/06/2009 | 10:09 | מאת: ביטוח בריאות

http://www.bituach-briut.co.il/

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל