החזר סיעודי בכללית מושלם

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

15/04/2009 | 23:19 | מאת: אפרת

בעלי ואני בעלי ביטוח סיעודי בכללית מושלם כפי שהבנתי, נהוג לצרף הילדים לביטוח של ההורים (אם כולל סיעודי גם סיעודי) משום מה לא צרפו את בני בן השלוש לביטוח זה. הדבר נודע לנו רק לאחרונה. האם מחויבים לשלם לנו עבור שירותי סיעוד לבן, בהנחה שעונה על הקריטריונים הנדרשים? תודה

18/04/2009 | 14:51 | מאת: חיפאית

לאפרת- אני חושבת שהרישום למושלם ולביטוח הסיעודי לא נעשה באופן אוטומטי , וההורים צריכים ליזום את זה, אם רצונם בכך. הביטוח הסיעודי עד גיל 18 הוא חינם אבל המושלם, עלותו בגיל של הבן שלך בערך 4 שקלים לחודש.(בהנחה ששני ההורים רשומים גם הם). תוכלי לקרוא את כל הפרטים באתר של הכללית, וכן לקבל הסבר במוקד 2700* פעם בחצי שנה או שנה , הם שולחים בדואר דיווח על ההורדות שנעשו, ושם מצויין גם מי מבני המשפחה מבוטח , גם לגבי המושלם וגם לגבי הביטוח הסיעודי. חיפאית

02/05/2009 | 08:43 | מאת: יריב אבני

אפרת שלום. האחריות לרישום הילד היא על ההורים. אם הילד אינו מבוטח מן הסתם לא ישלמו דבר בעת קרות מקרה ביטוח חס וחלילה. יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל