מספר ביטוחים בו זמנית לחופשה אחת

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

26/03/2009 | 19:08 | מאת: דזמונד

שלום, אני מתכנן לנסוע לחודש לקנדה. מגיע לי בחינם עקב היותי חייל משוחרר ביטול לחו"ל מקופת חולים כללית למשך חודש וכן ביטוח למשך חודש מחברת כרטיס האשראי. רציתי לדעת אם במקרה ואני עושה את זה שני הביטוחים ויש לי שניים אני יכול לתבוע כל אחד בנפרד במקרה הצורך? כלומר אם יאבד לי המטען אקבל פיצוי כספי מכל ביטוח בנפרד? כנל לגבי שאר הסעיפים.. תודה רבה!

11/04/2009 | 17:45 | מאת: יריב אבני

דזמונד שלום, אין טעם בכפל הביטוח היות ובמקרה נזק תצטרך לשלוח לחברת הביטוח חשבוניות מקוריות בגין הטיפול הרפואי. לא תצא מורווח מהעניין.. כנ"ל לגבי הפיצוי על מטען. יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל