תוקף ביטוח

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

04/03/2009 | 10:55 | מאת: נדב

שלום רב, האם ישנה תקופת התיישנות בביטוח ספורטאים מטעם אילון ביטוח. בוטחתי בעבר בביטוח לספוטאים מטעם אגודה מקצועית. נפצעתי ותבעתי את הביטוח ואכן שולם לי כנדרש. כיום אני תובע את ביטוח לאומי לאחוזי נכות רפואית באם יאשרו לי אחוזי נכות האם קיימת התישנות לגבי התביעה של ביטוח הספורטאים. קיים סעיף של החזר בביטוח הספורטאים באם ביטוח לאומי יאשר לי אחוזי נכות. תודה נדב

13/03/2009 | 23:28 | מאת: יריב אבני

נדב שלום. ההתיישנות בענף הביטוח הינה לאחר 3 שנים, להבדיל מ 7 שנים בתחומים אחרים. עליך להתייעץ עם עו"ד העוסק בתחום ע"מ לבחון האפשרויות העומדות בפניך אם בכלל. בהצלחה יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל