היכן ניתן למצוא הפוליסה של קו הכסף עולמי של הפניקס

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

20/02/2009 | 22:20 | מאת: אורן

היכן ניתן למצוא הפוליסה של קו הכסף עולמי של הפניקס

21/02/2009 | 08:51 | מאת: יריב אבני

אורן , האם כוונתך ל"תנאי הפוליסה". אם כן, באתר של חברת הביטוח תוכל למצוא את תנאי הפוליסה: http://www.fnx.co.il/Forms+and+Policy+Conditions/Policy+Conditions/ בנוסף, לרשותך שירות לקוחות של הפניקס בטל: 3455* ואל תשכח שגם סוכן הביטוח שלך יכול לשלוח לך את התנאים בשנית. ( קיבלת את תנאי הפוליסה עם קבלת הפוליסה בעת הצטרפותך). בברכה, יריב

21/02/2009 | 11:37 | מאת: אורן

הבעיה באתר שלהם שלא מוצאים שום דבר אני מנסה לבצע השוואה בין הביטוחים השונים בין חברות הביטוח אורן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל