ביטוח נסיעות לחו"ל לחולי סרטן הטסים לנפוש ??

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

26/01/2009 | 20:32 | מאת: ד"ר בר ערן נירה.

אני יודעת שסוכנות הביטוח "חידוש" מתל אביב, יחד עם האגודה למלחמה בסרטן וחברת הביטוח פניקס מעניקים פיתרון ביטוחי לא רע (אם כי הוא עולה כמה עשרות דולרים !!) לחולי סרטן שחפצים לנפוש מיד לאחר טיפול או לפני טיפול ואף לכאלה שאך יצאו מאישפוז. רציתי לשאול האם ידוע למישהו על אלטרנטיבות נוספות הפתוחות לחולים במהלך טיפול או בעת טיפול או הטסים לשם טיפול בחו"ל ? אם יש פתרון חוץ מחידוש סוכנויות לביטוח בע"מ, בעיקר אם הוא יהא בעלות של לא יותר מ 20 $ לנסיחעה קצרה, אשמח לשמוע עליו. תודה רבה. ד"ר בר ערן נירה.

02/03/2009 | 00:08 | מאת: ישראל קיל

יש פתרון מספק בחברת הביטוח של האגודה למלחמה בסרטן - טלפנו לקו המידע של האגודה וקבלו הפרטים

22/03/2009 | 17:29 | מאת: זיאדן אבומחמיד

ביטוח נסיעות לחולים / בעלי מצב רפואי קיים אפשרי גם תחת פוליסת TRAVEL של הפניקס . כדאי לדבר עם מנחם מנסיעות לחו"ל שפניקס שיטפל בעצמו או שהוא יעביר לטיפול של סוכנות הביטוח "חידוש"

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל