החזר על ניתוח

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

13/01/2009 | 14:11 | מאת: אריאלה

אם אני עושה ניתוח ולא דרך כללית מושלם האם מגיע לי איזה שהוא פיצוי על העדר תביעה בגין הניתוח

14/01/2009 | 23:44 | מאת: חיפאית

ידע אישי בלבד, עד שיריב יענה : יש להבדיל בין שני מצבים: אם יש לך כללית מושלם בלבד , ואת עושה ניתוח במסגרת ציבורית, כאשר קופת החולים מממנת אותו, אין (לפחות לפי התקנון ) פיצוי כלשהו מכללית מושלם., על היעדר תביעה בגין הניתוח אם יש לך כללית מושלם, ובנוסף גם ביטוח בריאות בחברת ביטוח, ואת עושה ניתוח במסגרת פרטית אצל מנתח שיש לו הסדר עם חברת הביטוח (ולא עם כללית מושלם) - במקרה כזה כללית מושלם אמורה לתת פיצוי מסויים, (אחוז מסויים ממה שהיא היתה משלמת למנתח שלה), וזאת כמובן בנוסף למימון של חברת הביטוח לפי תנאי הביטוח שלך. לקבלת פרטים מלאים , תשובה מוסמכת, חייגי 2700* למחלקת התביעות של כללית מושלם. וחכי לתשובתו של יריב ----

23/01/2009 | 18:14 | מאת: יריב אבני

הי חיפאית,ושלום לאריאלה תשובתה של החיפאית נכונה. חשוב לבדוק את הנושא טרם ביצוע הניתוח על מנת שלא יהיו לך הפתעות לאחר מכן עם הקופה. יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל